Formaat A5

Formaat A5 – afmetingen

Het papier formaat van A5 kunt u terugvinden op deze pagina. Het papier formaat A5 ziet u als afbeelding onderaan deze pagina, samen met de afmetingen. Papierformaten worden aangegeven met een A. A0 is het grootste formaat, daarna komt de A1, A2, A3, A4 en daarna dit formaat, A5. Bij de telling omhoog (A0, A1, A2, etc…) geldt dat bij elke stap de afmetingen kleiner worden. Hoe hoger het cijfer, des te kleiner de afmeting.

Bekijk hier de A5 afmetingen >>

Het formaat A5, met de onderstaande afmetingen, kun je voor veel doeleinden gebruiken. Het formaat van A5 is bijvoorbeeld geschikt voor flyers. Naast A5 flyers kun je nog veel meer met het papierformaat A5.

Bekijk hier de officiƫle afmetingen van A5 (klik hier)

De afmetingen van het A5 formaat zijn handig om te weten wanneer u bijvoorbeeld drukwerk gaat bestellen. Via bovenstaande links kunt u het A5 formaat bekijken en tevens de aanlevering specificaties inzien.

Afmetingen formaat A5:

A5 formaat

A5 formaat

– A5 formaat heeft een afmeting van 210 mm lengte bij 148 mm breedte.

Onderstaande afbeelding geeft ook de afmetingen van het papier formaat A5 aan. De lengte is de langste zijde, deze is 210 mm. De breedte is de kortste zijde en is 148 mm.